Hadre Soğuk Sıkım Keçiboynuzu Özü (Corab Extract) 315g
Hadre Soğuk Sıkım Keçiboynuzu Özü (Corab Extract) 315g
Hadre Soğuk Sıkım Keçiboynuzu Özü (Corab Extract) 315g
Hadre Soğuk Sıkım Keçiboynuzu Özü (Corab Extract) 315g
Hadre Soğuk Sıkım Keçiboynuzu Özü (Carob Extract) 315g

Hadre Soğuk Sıkım Keçiboynuzu Özü (Carob Extract) 315g

0,00
Fiyat : ₺198,00(KDV Dahil)
Barkod : 8684396965055

Hadre Soğuk Sıkım Keçiboynuzu Özü (Corab Extract) 315g

 

Yüksek aktif bileşenleriyle vücuda çok yönlü etki sağlayan keçiboynuzu, verimli bir beslenme için hala sıkça başvurulan geleneksel çözümler arasında yer alıyor. Mucizevi etkileriyle özellikle de kış aylarının gündem maddelerinden olan bu değerli bitki, çay ve pekmez gibi formlarıyla oldukça yaygın bir şekilde tüketiliyor. Peki, keçiboynuzunun özelliklerini tüm yönleriyle ve dalından yeni koparılmışçasına taze bir lezzetle keşfetmeye ne dersiniz?

Anadolu’nun birinci kalite keçiboynuzu meyvelerinden elde edilen Hadre Keçiboynuzu Özü, soğuk sıkım yöntemiyle işlenerek besin değerini maksimum seviyede koruyor. Doğal özü sayesinde yoğun aromalı ve koyu kıvamlı olan ürün; koruyucu, kıvam artırıcı, renklendirici vb. yapay katkılar ilave edilmeden ambalajlanıyor. Size de bu organik ve konsantre lezzetin tadını dilediğiniz gibi çıkarmak kalıyor.

  • Hadre Keçiboynuzu Özü Nedir?

Keçiboynuzu özü , baklagiller familyasına ait harnup (keçiboynuzu) bitkisinden elde edilen yoğun formüllü bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu pekmezinden farklı olarak kaynatılmadan üretilen ürün, yüksek ısıya maruz kalmadığı için daha taze bir aromaya ve yüksek besin değerine sahip oluyor. Koyu kahverengi görünümü ve hurma benzeri tadının yanı sıra, akışkanlık bakımından ise balı andırıyor.

 

  • Hadre Keçiboynuzu Özü Nasıl Yapılır?

Hadre Keçiboynuzu Özü, yerli keçiboynuzu meyvelerinden elde ediliyor. Yapay müdahale olmadan üretilen doğal meyveler, mevsiminde toplanarak iki ila üç gün beklemeye bırakılıyor. Böylece elde edilecek özün, tüketimi zorlaştıracak ölçüde katılaşma olasılığı ortadan kalkıyor. Ardından soğuk sıkım yöntemiyle süzülerek homojen bir ürün elde ediliyor. Ürünün doğal glutensiz yapısınının korunması için tüm üretim süreci, glutenli mamullerle temas veya çapraz bulaşma olmayacak şekilde yürütülüyor. 

 

  • Hadre Keçiboynuzu Özü Özellikleri ile Beslenmeye Nasıl Katkı Sağlar?

Keçiboynuzu özü besin değerinin çok yüksek olması nedeniyle, destekleyici bir doğal takviye olarak pek çok uzman tarafından tavsiye ediliyor. Bol miktarda organik şeker bileşeni içeren ürün, enerji ihtiyacının güvenilir ve doğal yollarla karşılanmasına yardımcı oluyor. Süte kıyasla üç kat daha fazla kalsiyum içermesi, keçiboynuzu özünün öne çıkan bir diğer özelliğini oluşturuyor.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Çerezler, sizin sitemiz içerisinde daha rahat ve daha etkin bir şekilde dolaşmanızı sağlamak için kullanılmaktadır. Birinci ve Üçüncü kişi çerezlerinizi yasal mevzuata uygun olarak analiz için kullanmaktadır. Bu da alışveriş alışkanlığınıza göre size bilgiler sunulmasını sağlamaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikasını inceleyiniz.